home Infest 20202021-05-11T16:41:28+00:00

JA PODEU RESERVAR LES VOSTRES ENTRADES PER L’INFEST I ELS PREMIS ARKAM!

Son totalment gratuïtes i ens serviran per poder controlar l’aforament, que com sabreu serà limitat.

Recorda que per accedir al recinte hauràs de portar el teu DNI i la mascareta!

ANAR A RESERVES

Infest V: sóm tradició

Tradició és cadascuna d’aquelles pautes de convivència que una comunitat considera dignes de constituir-se i mantenir-se de generació en generació. Havent arribat a la nostra cinquena edició, havent portat més de 2000 persones al festival i havent superat una pandèmia… ja podem dir-ho: l’InFest ja és tradició.

Programació

Ens omple d’orgull la selecció oficial d’aquest any! 24 curtmetratges d’arreu del món on no falta de res: hi ha molt terror, molt humor i, a diferència d’altres anys, molta (i molt bona!) animació. Un plaer poder gaudir-ho amb vosaltres els propers 17 i 18 de juliol!

Consulta aquí la Programació

Premis Arkam 2020

Segona edició dels Premis Arkam, on podrem veure una selecció dels millors treballs audiovisuals de tot el Vallès. En aquesta divertida gala gaudireu de bon cinema i podreu conèixer als directors i les directores dels treballs finalistes. No us ho podeu perdre, aquests són els Oscars del Vallès. Fins i tot podeu venir d’etiqueta!

Consulta la programació

Membres del TAC

Estem molt orgullosos de formar part del TAC (Terror Arreu de Catalunya), l’associació de festivals que premia anualment els millors curtmetratges catalans. El TAC està format per: el Festival de cine de terror de Molins de Rei, el festival de terror de Sabadell, el Fantosfreak de Cerdanyola, el Fangofest d’Amposta, el Cardoterror de Cardedeu, el B-retina de Cornellà, el Cryptshow de Badalona, Sant Cugat Fantàstic, l’Infest i les recents incorporacions de l’Acollonat de Girona i el Baidefest de Roses. Si en voleu saber més, mireu-vos el seu facebook!

Aquestes són plataformes que fem servir perquè ens facin arribar els curts

Patrocinadors

Paciència
Només queden…
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec