Els anuncis2023-01-10T18:14:20+00:00

Els anuncis

Si bé vam començar d’una forma més aviat discreta (per dir-ho suaument), durant tots aquests anys l’Infest ha anat agafant-li afició a això de fer els anuncis. Fins i tot podríem dir que s’ha convertit en una tradició i en un repte on ens hem intentat superar any rere any.

Per tot això, pensem que aquests petits curts que nosaltres hem gaudit tant fent no es poden perdre en el temps… com llàgrimes en la pluja. I per aquest motiu, és hora de compartir-los.

INFEST 2022

Polterfest

L’any 2022 el clàssic Poltergeist feia anys. Varem voler fer-li un tribut, a la nostre manera. Al nostre petit remake ens preguntavem qui movia els fils i perquè a la cançó verde que te quiero verde no hi diuen verde ranas, verde croma

INFEST 2021

Un millor apocalipsi és possible

L’any 2021 ens trobàvem immersos en la monotonia de la mascareta. Alhora, Mad Max 2 feia anys. Així doncs, vam optar per fer alguna cosa apocalíptica d’inspiració Cyberpunk. El nostre protagonista, el gran Bob de Sickness Suicide, insisteix en viure en un món post-apocalíptic… malgrat que aquest no sigui com ell esperava.

INFEST 2020

L’Infest ja és tradició

El 2020 fèiem 5 anys i ni Covids ni normes asfixiants van poder evitar que ho celebréssim de primera. Ens convertíem en una tradició rubinenca a l’alçada de l’elefant Bòdum, els castellers o l’Esbart Dansaire, així que els vam convidar a la festa. Una Festa Major amb molta sang. Una Festa Major InFest.

INFEST 2019

La vida és molt Gore

Curiosament, hi ha coses a la vida que són molt més gore que el gore. Per exemple executar a l’encarregat de l’art en la seva pròpia creació. O clavar a la creu a en Sergi Estella. “Despliegue de medius” i sang a bots i barrals.

INFEST 2018

Gent normal (?)

A Rubí podem presumir de moltes coses (i seran mentida totes), però si d’una no podem presumir és de normalitat. A la nostra primera gran “superproducció”, la productora La Lombarda de Rubí hi posa tota la seva maquinària ja ben engreixada. I quina veu té en Maki! Ah! I com trobem a faltar les polèmiques involuntàries! Mira que ho intentem!… ah és clar, déu ser això… que ho intentem… i ja no són involuntàries.

INFEST 2017

Cuques a la nevera

El 2017 vam estrenar presentadores. Les ara ja mítiques cuques del festival, feien probablement la seva primera aparició; freda… calculada… cuca… En Guindilla sempre és garantia d’alguna cosa, encara no sabem quina, però temps al temps!

INFEST 2016

Que no te lo cuenten

El nostre primer any, el nostre primer festi. Ni tan sols ens havíem plantejat un spot en condicions. Ens vam venir amunt en un atac d’inspiració i mig emulant mundo viejuno mig aspirant al talent innat d’en Rafa Dengràs del Fantosfreak a les seves mítiques entradetes, ens va sortir això. No en sabíem més, teníem 0 anys