Mesures COVID2021-07-09T11:31:05+00:00

MESURES COVID

A l’InFest ens prenem molt seriosament la seguretat de tothom. És per això que hem adoptat una sèrie de mesures per garantir que tots podrem gaudir del Festival amb tota la tranquil·litat del món!

Tindrem punts amb gel hidroalcohòlic per a què us pugueu higienitzar les mans en tot moment.

Us demanem que, si-us-plau, tal i com marca la normativa vigent, assistiu tots amb la vostra mascareta i no us la traieu si no és possible mantenir la distància de seguretat.

En la mateixa línia, us preguem també que si no veniu junts, deixeu la distància de seguretat mínima entre seients. Hem canviat a un espai més gran i limitat l’aforament del recinte per tal de garantir les distàncies, hi ha espai per a tots!

Aquest any, haurem de suspendre les activitats prèvies del Festival: no tindrem les Botigues del Horror ni hi haurà maquillatge dels assistents.

Tampoc no tindrem servei de bar.

I per últim, i sabent que és la petició més difícil, us demanem que us abstingueu de fer petons a les cuques aquest any! El que ve ja els en podreu fer tants com vulgueu!

I recordeu, si teniu símptomes o heu estat en contacte amb algun cas confirmat, quedeu-vos a casa i contacteu amb les autoritats sanitàries.

Us agraïm la vostra col·laboració! Ens veiem a l’InFest!