Jurat Infest 20222022-06-18T16:29:38+00:00

Jurat Infest 2022

D’entre els 400 o 500 curts rebem anualment, l’organització d’InFest selecciona al voltant d’una vintena de curts per projectar durant el festival.
Enguany, la preselecció l’han dut a terme les següents paneroles:
Anna Berrozpe, Miqui Cardona, Imanol Fernández, Alberto García, Nerea Gómez, Ignasi Muñoz i Laia Pineda.
Totes elles estan vinculades amb el món artístic i audiovisual.
L’organització InFest s’encarrega també de buscar un jurat professional, que serà qui concedirà el primer i el segon premi InFest, valorats en 1.000 i 250 € respectivament. L’any 2022, el jurat està format per:

Javier Botet

Actor

Javier Botet

Tot i ser un dels actors que més has vist a Hollywood, probablement no el reconeixeràs. Actor, director i il·lustrador, Javier Botet ha estat, entre d’altres, la niña de Medeiros de REC, la Mare de Mamá, Slenderman, Key Face a Insidious i fins i tot un xenomorf a Alien Covenant.

Anna Moragriega Farrés

Productora

Anna Moragriega Farrés

Ha treballat com assistent de projectes d’estructuració financera en Gate Media i LatAm. També ha estat cap de producció de “Ojos Negros” (2019), guanyadora de la Biznaga de Plata al Festival de Màlaga i nominada a ‘Millor pel·lícula en llengua no catalana’ als Premis Gaudí.

Actualment dóna classes a l’ESCAC, treballant a la productora Nostromo Pictures com assistent dels productors executius i duent a terme els seus propis projectes de cinema independent amb Pausa Dramática Films.

Caye Casas

Director

Caye Casas

Nascut a Terrassa, Caye Casas és un escriptor i director conegut entre altres coses pels seus curts Nada S.A. (2014) i RIP (2017). A la passada edició de l’InFest vam tenir el plaer de seleccionar aquest últim curtmetratge, que amb el seu humor es va emportar el premi del públic. El seu primer llargmetratge, Matar a Dios (2017), va ser també guardonat al Festival de Sitges amb el Gran Premi del Públic.