Divendres 9 Infest2021-07-06T15:43:18+00:00

Divendres 9

a partir de les 20.30 h

Torna el podcast de l’InFest!

Presentat per Ignasi Muñoz, abans de les projeccions repassarem curiositats del món del cinema de gènere i parlarem amb els seus protagonistes (això inclou més d’un assassí mític, vés-hi amb compte). Amb la col·laboració de Radio Rubí i el Jurat de l’inFest: David Victori, The Bloody Girls i Octavi Pujades.

a partir de les 22 h

Projeccions

Delito de Odio

Espanya Pablo Vara

Sara ha estat capturada per uns neonazis que l’odien per ser lesbiana. En una situació així, és normal que un perdi les formes.

The Haunted Swordsman

Estats Units Kevin McTurk

En aquesta èpica pel·lícula de titelles fetes a mà situada en un món de dimonis i fantasmes, un solitari samurai i el seu estrany company, un maleït cap tallat, busquen venjança en un món embruixat.

Cuckoo!

Països Baixos Jörgen Scholtens

Un home solitari viu dins d’un rellotge de cucut. Cada hora es lliga al seient d’expulsió i es dispara per les portes del rellotge. “Cucut!” Crida: “Cucut!” La seva obra, però, és de vital importància.

La penumbra

Espanya Dani Viqueira

Laura estudia per l’oposició de la seva especialitat mèdica. No temps per a les hipocondries del seu marit. Tampoc per les baralles dels seus fills. Però quan tot es faci fosc i Laura s’endinsi en la penombra, l’única cosa que tindrà serà temps. Dani ens va deixar hipnotitzats el 2019 amb el seu curt Limbo

The Zillas have a Picnic

Alemanya Christian Franz Schmidt

Una entranyable família de llangardaixos gegants emergeix de l’oceà per anar de pícnic. Pero allà comproven que que la zona de la qual pretenien gaudir està ocupada per humans i altres monstres. El que segueix és, com ha de ser, destrucció a escala kaiju.

Dar-Dar

Espanya Paul Urkijo Alijo

Dar-Dar és un mític dimoni basc que es menja els dits. Diu: ‘Dar, dar, dar, porta el dit per sopar. Si dius que no, tornaré a la nit i la teva ànima serà meva’.

Survivers

Espanya Carlos Gómez-Trigo

Una nit fosca. Un cotxe a un aparcament. Tres frikis fanàtics de la ciència són els únics supervivents d’una catàstrofe indeterminada. L’únic que els manté amb vida són els seus cascos. Però quan se’ls podran treure?

Zwart

Països Baixos Tommie Geraedts

El protagonista, una mica ingenu, lliura massa informació personal durant les preguntes de verificació a l’ordinador. Ell, a canvi, rebrà una invitació totalment personalitzada del seu sistema operatiu .

My Name is Koji

Espanya David Muñoz

Jacinto és l’aficionat número 1 de Mazinger Z. Un dia, després de 40 anys cuidant l’estàtua de mida real a la seva ciutat, aquesta comença a parlar-li en japonès.

100,000 Acres of Pine

Dinamarca  Jennifer Alice Wright

La guardaboscos Megan Patel ha de descobrir el misteri que envolta la mort del seu germà. Però seguint els seus passos, Megan descobreix una foscor de la que potser no podrà escapar.

Abracitos

Espanya Tony Morales

Una terrible trucada telefònica al mig de la nit sacseja el món de Laura. Alhora, la petita Ainara, juga a la seva habitació. L’aparició d’un ésser (desconegut?) posarà a prova l’estabilitat mental i emocional de les dues germanes.

The Little One

Sèrbia Danilo Bećković

El mòbil és el millor amic d’un adolescent, sobretot quan va de viatge amb els seus pares i una germana molesta. Tanmateix, quan comença l’apocalipsi zombi, es posa a prova la seva relació amb les xarxes socials.

Veure dissabte 10