Bases Infest 20242024-06-15T09:54:52+00:00

INFEST SELECCIÓ OFICIAL

Bases 2024

BASES DE LA NOVENA EDICIÓ DEL FESTIVAL INFEST RUBÍ 2024

1. L’àmbit de participació és internacional.

2. Podrà participar-hi qualsevol persona sense restricció d’edat.

3. No hi ha límit d’obres presentades per autor.

4. Les obres presentades han de ser curtmetratges de ficció, de gènere FANTÀSTIC, FREAK, CIÈNCIA FICCIÓ i TERROR.

5. La durada de les obres no haurà de superar els 15 minuts, excloent-ne la durada dels crèdits.

6. Si l’idioma original d’una obra no és castellà o català, s’hauran de presentar subtítols en castellà o català, o haurà d’estar doblada a qualsevol d’aquests dos idiomes.

7. Tota producció que no ofereixi les garanties tècniques necessàries per a una bona projecció pot ser rebutjada.

8. No s’admetran curtmetratges realitzats abans de l’1 de gener del 2020.

9. No s’acceptaran obres que hagin estat seleccionades com a “Finalistes” en edicions anteriors del festival.

10. La data límit per lliurar les obres serà el 5 de maig de 2024.

11. S’haurà de lliurar una còpia del curtmetratge en format digital amb una resolució mínima de 1280×720 píxels, en qualsevol d’aquests formats digitals: AVI, MPEG, MOV, WMV, MKV, etc… amb el vídeo codificat a H264 i àudio a AAC. Podeu enviar les obres on-line, mitjançant algun servei d’allotjament d’arxius. En aquest cas, cal enviar el link de descàrrega de l’obra a l’adreça de correu electrònic infest.rubi@gmail.com Qualsevol obra també es pot fer arribar a l’organització mitjançant plataformes digitals com MOVIBETA, FESTHOME, CLICK FOR FESTIVALS i FILMFREEWAY.

12. Les despeses d’enviament seran a compte dels participants.

13. L’organització del festival i el seu jurat sencarregaran de seleccionar les obres que participaran en concurs i dels premiats, respectivament.

14. L’organització del festival concedirà els premis següents:

a) Premi del Jurat al “Millor curtmetratge InFest Rubí 2024” dotat amb 1.000€.

b) Premi del Jurat al “Gairebé millor curtmetratge InFest Rubí 2024” dotat amb 250€.

c) “Premi del Públic InFest Rubí 2024” dotat amb 250€.

L’ingrés de cadascuna d’aquestes quantitats es farà per transferència bancària. L’organització del festival no es farà càrrec en cap cas de les comissions relatives a una transferència de crèdit a un compte corrent no europeu. Per percebre la quantitat del premi serà condició indispensable l’emissió per part del guanyador de la factura corresponent. No complir aquest requisit implica el desistiment del guanyador a la percepció de l’import.

15. Es nomenarà els guanyadors en finalitzar la projecció dels curtmetratges a la gala de cloenda del Festival, programada per al dissabte 6 de juliol de 2024.

16. La decisió del jurat serà inapel·lable. L´organització es reserva la possibilitat de declarar el premi desert.

17. L’organització podrà utilitzar fragments de les obres seleccionades per a la difusió del festival a qualsevol mitjà de comunicació per temps indefinit. Sense ànim de comercialitzar.

18. Totes les obres passaran a formar part de la videoteca del Festival i podran ser presentades amb fins culturals i/o educatius, i en cap cas comercials.

19. Tots els curtmetratges de producció catalana que participin a l’edició de l’InFest d’aquest any opten automàticament al Premi TAC que atorga la Federació d’entitats cinèfils “Terror Arreu de Catalunya”.

20. La presentació d’una obra audiovisual implica la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol situació o incidència no prevista en aquestes bases se solucionarà segons el criteri del festival. L’InFest no es responsabilitza de la vulneració dels drets de propietat intel·lectual de les obres presentades.

21. L’organització es reserva el dret a realitzar alguna excepció amb relació a aquestes normes en cas de considerar-ho necessari.

Click edit button to change this text.