Jurat

/Jurat
Jurat2019-06-14T16:01:43+00:00

Jurat 2019

D’entre els curts que ens arriben, els integrants de l’Infest seleccionen 3 hores de projeccions amb els finalistes. Infest s’encarrega també de decidir qui és el jurat final, que selecciona entre aquestes 3 hores el primer i el segon premi. Enguany el jurat el formen:

Henar Ortega Hortigüela

Fundadora de Contarlo: Proyectos de comunicación

Henar Ortega Hortigüela

És periodista, gestora cultural, consultora de comunicació i fundadora de Contarlo Proyectos de comunicación. Activista feminista i amant del cinema, l’Henar ha treballat en la comunicació de pel·lícules del circuit independent com ara Sueñan los Androides de Ion de Sosa o Aliens, de Luís López Carrasco. Alhora, l’Henar ha col·laborat amb festivals com Margenes Cine, Filmadrid Festival Internacional de Cine o Cortocircuito Film Festival, involucrant-se, també, en iniciatives d’èxit com Mujeres de Cine.

Marisa y Moisés

M+M

Marisa y Moisés

Marisa Crespo i Moisés Romera són directors i guionistes valencians. Els seus treballs superen els 280 premis (tot incloent una nominació al Goya, una preselecció als Oscars i havent guanyat el Méliès d’Argent al millor curtmetratge fantàstic Europeu). La seva feina s’ha projectat en més de 1100 festivals d’arreu del món. L’any 2013 van produir, també, “La insólita aventura de Jovi contra el tiempo”, el primer film interactiu en el qual el públic decideix el que pasa a la pantalla amb el seu propi Smartphone. l bé, els recordareu també pel seu curtmetratge 9 pasos… guanyador del premi del públic InFest 2018!

Raquel Munuera

Tècnica en efectes especials de maquillatge

Raquel Munuera

Raquel Munuera és tècnica en efectes especials de maquillatge. Ha treballat amb directors de la talla d’Almodóvar, Amenábar, Bayona, Ridley Scott o Sam Mendes, posant els seus pinzells al servei de projectes com Biutiful, La piel que habito, Luces Rojas, Mama, Lo imposible, Un monstruo viene a verme o Juego de Tronos. I la llista de treballs, si la busqueu a imdb, no s’acaba.