Jurat2020-07-10T12:28:15+00:00

Jurat 2020

D’entre els curts que ens arriben, les Cuques de l’Infest seleccionen 3 hores de projeccions amb els finalistes. Les cuques preseleccionadores enguany han estat:

Anna Berrozpe, Miqui Cardona, Imanol Fernández, Alberto García,  Nerea Gómez, Ignacio Malagón, Patricia Moreno, Laia Parral, Sergio Ramos i Francesc Serrate. Totes elles estan vinculades amb el món artístic i audiovisual.

Infest s’encarrega també de decidir qui és el jurat final, que decideix d’entre aquestes 3 hores quin serà el primer i el segon premi. Enguany el jurat el formen:

Mar Morey

Realitzadora audiovisual i fotògrafa

Mar Morey

L’eix central del seu treball és l’educació, l’art i la cultura. Ha estat realitzadora d’Arts Santa Mònica i co-creadora de la productora Sra. Audiovisual amb la qual ha treballat produint obres de diversos artistes i el videoclip Equilibrista de Professor Globo guardonat en els festivals FIC-CAT i Scopifest.

Alberto Corredor

Director

Alberto Corredor

Aquest madrileny establert des de fa anys a Londres va ser el guanyador de el premi del públic Infest 2019. El seu curtmetratge, Baghead, ha estat reconegut internacionalment … i a dia d’avui, les Cucas Infest pensen que és un dels millors curtmetratges que ha passat pel festival.

Olga Navarro

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra

Olga Navarro

Olga Navarro ha treballat com a directora de càstings per a diferents productores, sent directora, alhora, de diversos curtmetratges. Actualment co-dirigeix ​​l’agència d’actors i models de Barcelona Ethnic Models.
Pocs saben que l’Olga va estar, també, a l’origen de l’Infest. Vaja, ¡que en el seu ADN hi ha traces de Cuca!

Dani Viqueira

Director i guionista

Dani Viqueira

Director i guionista gallec, el seu primer curtmetratge, Limbo, ha arribat a 150 seleccions en festivals de tot el món, aconseguint la nominació a l’Melies d’Or a millor curtmetratge fantàstic Europeu 2020 i qualificant als premis Goya 2021. El 2020 estrenarà el seu segon curtmetratge com a director i muntador, “La Penumbra”.
Amb Limbo, Dani Viqueira va participar en el Infest 2019 i va aconseguir la seva fita més important: anar-se’n de festa amb les cuques de l’Infest.