Dissabte 18 Infest (20)2022-06-12T07:14:19+00:00

Dissabte 18

a partir de les 22 h

Smiles

Espanya Javier Chavanel

El Borja coneix als pares de la Sara. Un moment delicat i fins i tot incòmode. La millor solució: somriure i esperar que passi de pressa.

One left

Àustria Sebastian Doringer

Diversos pacients esperen al consultori d’un metge per escoltar els resultats de les proves sobre la seva vida útil. En la majoria dels casos, el temps previst no és el temps que esperaven.

Polter

Espanya Álvaro Vicario

A la seva pròpia casa, el José s’enfronta a un munt de fets  paranormals. Només esbrinant el motiu d’aquests fets podrà recuperar el control de casa seva.

Swipe

Holanda Niels Bourgonje

Una noia s’assabenta que té una coincidència amb un desconegut en una aplicació de cites. Comença a tenir por, perquè l’home sembla que podria estar molt a prop d’ella.

Horrorscope

Espanya Pol Diggler

La vida d’una jove estudiant es trenca quan una presència maligna s’apodera del seu cos. La seva mare, demanarà ajuda a un estrany doctor i junts, intentaran esbrinar com salvar-la.

Rebooted

Austràlia Michael Shanks

Un esquelet animat de stop-motion pren mesures dràstiques quan s’assabenta que s’està refent la pel·lícula per a la qual va ser creat fa molt de temps.

EMI

França Arnaud Prochasson

Les experiències properes a la mort o experiències de mort imminent (E.M.I.) són percepcions de persones que han estat a punt de morir o que han passat per una mort clínica i han sobreviscut. Un pla seqüència anguniós.

Dinosaurs: the true story

França Paul-Louis Aeberhardt

Un asteroide gegant es dirigeix ​​cap a la Terra. A la terra, la JASA (Administració de l’aeronàutica i l’espai juràssic) està preparada per evitar el desastre.

A little taste

Espanya Víctor Català

Una nena fuig desorientada pel bosc. Sembla que alguna cosa la persegueix amenaçadorament. En arribar a una petita clariana, es troba a una altra nena jugant sola en un gronxador…

Chicken of the dead

França Julien David

En Bernard Lepique és el conseller delegat de “Quasi”, una empresa especialitzada en la producció de pollastres. Avui, en Bernard presenta el seu nou producte, però res surt com estava previst.

La última navidad del universo

Espanya David Muñoz i Adrián Cardona

25 de desembre de l’any que ve. La humanitat se n’ha anat a la merda, però Santa Claus ha de portar joguines als nens bons.