home Infest 20192022-06-05T08:06:48+00:00

Organitzadors de l’Infest

A 23 km de BARCELONA, Rubí es perfila com una ciutat de fum, grisa i industrial.

Els seus carrers, però, estan plens de talents. Talents que, d’una manera o altra, han aconseguit destacar en diferents disciplines artístiques com la música, l’art urbà, el circ, el teatre, el cinema o la dansa.

A parer nostre, el gran èxit d’aquests talents és haver nascut gràcies a iniciatives populars que van idear fórmules per fomentar les trobades i la xarxa artística.

I en aquest context, l’InFest sorgeix amb una proposta ferma i clara: que Rubí es conegui com el Rubiwood del Vallès. Per aquest motiu, i des de fa 3 anys, l’Infest organitza el millor passi de curtmetratges possible: a l’aire lliure, amb servei de bar, concerts i tota mena d’activitats ambientades en el món del cinema. Què més es pot demanar?

L’Infest també és gore

A la vida, no tot són flors i violes. Podem entendre la història com una successió de moments tacats de fetge, sang i violència, arribant a la conclusió que el cinema, de fet, no ha inventat absolutament res.  La vida, paneroles… és gore.

Amb aquesta reflexió engega l’inFest 2019. Però creiem que la vida sigui sang des del principi no ens ha d’amoïnar massa: Les cuques no estem acostumades a sofrir. Per aquest motiu ens ho podem prendre amb una mica d’humor, no?

Qui fa l’Infest?

Les cuques són les nostres presentadores i donen la cara… i les potes! Però darrere l’InFest hi ha tota una secta de devoradors de curts i festivals. Vinguts de diferents branques de la imatge, la comunicació i la faràndula, s’han autodenominat ARKAM: Associació per la Kultura Audiovisual i Musical.

Estem molt orgullosos de formar part del TAC (Terror Arreu de Catalunya), l’associació de festivals que premia anualment els millors curtmetratges catalans. El TAC està format per: el Festival de cine de terror de Molins de Rei, el festival de terror de Sabadell, el Fantosfreak de Cerdanyola, el Fangofest d’Amposta, el Cardoterror de Cardedeu, el B-retina de Cornellà, el Cryptshow de Badalona, Sant Cugat Fantàstic, l’Infest i les recents incorporacions de l’Acollonat de Girona i el Baidefest de Roses. Si en voleu saber més, mireu-vos el seu facebook!

Projecció de la pel·lícula COCO

Assebenta’t d’aquesta i de totes les nostres activitats paral·leles aquí

Els  concerts també són gore!

Aquest any anem forts amb els concerts i dj’s, ves al apartat d’actuacions musicals i flipa..

El nostre jurat

Saps qui decideix qui guanya el premi al millor curt i al quasi millor curt? Conèix al nostre jurat d’enguany!

Patrocinadors

Paciència
Només queden…
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec