Fora de Pla Programacio2023-07-05T09:35:19+00:00

Programació Fora de Pla 2023

Dijous 7 a partir de les 22 h

Pocos, buenos y seguros

Ales Payá, Gorka Lasaosa

Barberà del Vallès

Un pres comú s'enfronta al règim penitenciari més dur del final de la dictadura. Fugint de l'hostilitat i l'alienació que impera entre la població reclusa, trobar una oportunitat més alliberadora que la seva pròpia evasió.

Un film français

Chesco Murillo, Alejandro M. Richarte, Joan Ramón Viñas

Cerdanyola del Vallès

Un unicorn és el guardià del bosc. Passeja i ens explica la seva relació amb diferents dels animals que l'habiten... fins que arriba una amenaça.

Soil

Jazmín Catrea, Daniel Anter, Judith Berenguer, Edurne Espes, Óscar Cerezo

Rubí

Un ocell silvestre fuig desemparat d'un caçador cruel, perquè fins i tot els llecs lluiten per sobreviure.

Quiet

Hèctor Romance

Sabadell

Un pare busca desesperadament la seva filla, desapareguda a l'edifici on treballa. La seva pèrdua revelarà un passat terrible.

Turno de noche

Claudia Silva

Terrassa

Elsa és una jove infermera que ha començat a treballar en el torn de nit, en la planta de pal·liatius d'un hospital. Allà haurà de sedar a Cristina, una pacient amb un avançat càncer terminal que s'aferrarà a la vida fins a l'últim sospir. Serà llavors quan una estranya presència començarà a perseguir-la.

Records

Clara Feliu

Rubí

Curtmetratge sobre l’evocació de records que porta la música.

Societat de Blues de Rubí

La Lombarda films

Rubí

Diuen que Robert Johnson va vendre la seva ànima a Sergi Estella a canvi de convertir-se en el millor guitarrista del món. Anunci promocional del desè Festival de Blues de Rubí.

Supermercat

Damià Rodríguez i Pau Griera

Terrassa

El videoclip de la cançó "Supermercat" del raper terrassenc Lildami ha estat el clip en català més vist de l'any a la plataforma YouTube, amb 1.677.812 visualitzacions. Ha estat l'únic videoclip en català de l'any en superar el milió de visites!