Home Bases Infest 20232023-05-11T14:16:38+00:00

INFEST VIII 2023 OBERTES LES BASES

Antenció, allarguem el període d’admissió de curts fins 19 de maig el 2023!

(però no us pengeu gaire)

Consulteu les bases aquí

El festival Infest és un concurs de curtmetratges de temàtica terror, fantàstic i freak que se celebra a una ciutat de la perifèria de Barcelona, al mes de juliol a l’aire lliure.

Hem sobreviscut una pandèmia junts, i enguany arribem a la VIII edició del Festival. Més cinema, més paneroles, més riures i més Rock N’ Roll. Ens acompanyes?

InFest!

Membres de TAC

Catalunya és plena de gent a la qual li agrada la sang i fetge, i alhora de grans talents emergents que fan possible que aquests addictes al budell en rebin la seva dosi. Som una secta, i és curiós que malgrat els nostres negres gustos siguem probablement la més sana de totes. És per això que estem molt orgullosos de formar part del TAC (Terror Arreu de Catalunya), l’associació de festivals que premia anualment els millors curtmetratges catalans. El TAC està format per fins a 13 festivals (de moment). Plegats fem pinya, ens recolzem i bevem molta cervesa (no direm quina perquè no hem aconseguit mai que ens patrocini).  Si en voleu saber més, mireu-vos el seu facebook!

Fora de Pla 2023 obra convocatòria

Com sempre, paralelament al Infest convoquem a tots els creadors audiovisuals del Vallès a participar al Fora de Pla. En aquest cas no cal que les propostes siguin de gènere i hi entren tota mena de propostes: videoclips, animació, video-art…

Consulta aquí les bases

Aquestes són plataformes que fem servir perquè ens facin arribar els curts

Patrocinadors

Paciència
Només queden…
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec