/Votacions Dissabte 10 Infest
Votacions Dissabte 10 Infest2021-07-01T07:59:13+00:00

Dissabte 10

Vota el teu curt preferit de la nit. Recorda que només en pots votar un

Effigy

Austràlia Connor Clarke

Un personatge solitari i desagradable troba com a única satisfacció vital trollejar a la gent per les xarxes. Com a tota bona història de terror, les males accions es paguen.

Hashtag

Estats Units Ben Alpi

En un futur imminent on les celebritats de les xarxes socials dominen la nostra cultura, X és la icona en línia suprema del món, però fins on ha d’arribar per mantenir la seva popularitat?

Milk & Cookies

Regne Unit Alex Baró-Cayetano, Bear Winter-Perreau

Adam està cansat que el Pare Noel infringeixi la llei i sense rebre el càstig que es mereix. Aquest any té previst posar fi a les seves accions criminals d’una vegada per totes.

Behind the door

Argentina Andrés Borghi

Una dona realitza un ritual estrany per parlar amb el seu pare mort, ja que li ha de demanar un darrer favor.

Broccoli

Espanya/Alemanya Ivan Sainz-Pardo

Si la vida et dona brocoli, demana pizza.

Rendang of Death

Indonèsia Muhammad Andri Abdi

En un pintoresc restaurant de Padang, ple de gent gaudint de la pausa per dinar, dos germans posen a prova la seva amistat quan resulta que només queda un plat del seu menjar favorit: el Rendang de la Mort

RIP

Espanya Caye Casas y Albert Pintó

En un poble de mala mort, una dona prepara el funeral del seu marit. La seva idea és que tot surti a la perfecció, ja que per a ella és molt important quedar bé amb els convidats.

Selection Process

Espanya Carla Pereira

Un gat va a una entrevista de treball on tres ratolins avaluen les seves aptituds. A mesura que avança l’entrevista, la situació comença a tornar-se cada cop més incòmoda per a tots els implicats.

Tu último día en la tierra

Espanya Marc Martínez Jordán

En Marc va guanyar el quasi millor curt de la nostre primera edició amb Caracaballo. Aquest cop ens presenta un «caraguineu» que trenca els límits de l’espai-temps amb un sol objectiu: passar algun temps amb la seva dona. Però sota d’aquest acte recreatiu hi ha un pla molt més complex i ambiciós.

Floating

Espanya Frankie De Leonardis

Un astronauta rus es desperta en un mòdul espacial de la ISS després d’un accident. La seva atenció és atreta per cops externs. Algú ha vingut a donar-li la benvinguda, encara que pot ser que tot sigui només la seva imaginació, o potser no.

Live Forever

Suècia David Gustav Egerstedt

Una carta d’amor musical i un tribut a les pobres víctimes de les pel·lícules de terror que no van arribar a la seqüela. En un himne, els morts s’uneixen a través de gèneres i temps.