/Votacions Dissabte 9 Infest
Votacions Dissabte 9 Infest2022-07-06T12:10:31+00:00

Votacions Dissabte 9

The Relic

 J.m. Logan

Estats Units

Aquí la gent crida molt. Tothom està sagnant. Després hi ha una bèstia gegant que té més capes que una ceba, però no que Shrek. Shrek té moltes més capes. S’haurien de fer tres curts com aquest per poder veure les capes de Shrek.

Alcanzar el vórtice

Pedro Poveda

Espanya

Un alienígena ve a visitar-nos i a explicar-nos qui som. I ho fa amb un mòbil més guapo que qualsevol iPhone de merda que puguis portar a la butxaca.

Faces

Iván Sainz-Pardo

Espanya

Molt fort imaginar-se el càsting d’això. «Busquem noi i noia BUENORROS. També noia molt lletja. Paguem dietes. A la lletja no».

Ghost dogs

Joe Cappa

Estats Units 

Per què aquests gossos-fantasma tenen mans? Descobreix-ho i envia’ns la teva resposta a infest.rubi@gmail.com

Point five

Sam Turner

Regne Unit

No et droguis. I si ho fas, fes-ho amb cap. Cerca un bon camell. A les Torres hi ha un molt bo. Es diu Johnny. Et passo el seu número.

Wall #4

Lucas Camps

Països Baixos

Si aquest curt fos real, l’organització del InFest hauria mort abans d’arribar a la segona edició.

Leopoldo el del bar

Diego Porral

Espanya

Ens tancaran alguns bars, però mai evitaran que puguem volar com coloms: les rates del cel. Spoiler: el curt és supertendre i hi ha un argentí que no deixa de xerrar, com tots els argentins. Abraçada, boludooos!

Old Hag

Julie Rembauville, Nicolas Bianco-Levrin

França

La meva sogra és l’hòstia, però hi ha sogres que fan fàstic. Acompanya’ns en aquest viatge amb aquest pobre gendre en una aventura animada on trobarem bruixots, caps de jívaro i ninots amb molta mala bava.

665

Juan De Dios Garduño Cuenca

Espanya

Sospito que la dona d’aquest curt ha fet més classes de preparació al part que tot el públic de l’InFest junt. Una màquina! L’habitació de l’hospital es podria reformar, això sí. Ah, surt el del salami.

La Luz

Iago De Soto 

Espanya

El preu de la llum fa por, oi? La continuació a aquest curt és diu «La Gasolina» i sona reggaeton.

Guts

Chris Mcinroy

Estats Units

Bell i bucòlic curt que ens mostra una tranquil·la i seriosa oficina. Hi ha algun mal rotllo sense importància entre els seus treballadors, per descomptat, però el director ha sabut solucionar-lo com es faria a Rubí: amb amenaces i quedades per pegar-se després de la feina.