/Bases Infest 2021
Bases Infest 20212021-05-30T07:57:17+00:00

INFEST SELECCIÓ OFICIAL

Bases 2021

BASES DE LA SISENA EDICIÓ DE INFEST, RUBÍ 2021

1. L’àmbit de participació és internacional.

2. Hi podrà participar qualsevol persona sense restricció d’edat.

3. No hi ha límit d’obres presentades per autors.

4. Les obres presentades han de ser curtmetratges de ficció, de gènere FANTÀSTIC, FREAK, CIÈNCIA FICCIÓ i TERROR.

5. La durada de les obres no ha de superar els 15 minuts, crèdits inclosos.

6. Si l’idioma original d’una obra no fos castellà o català, haurà de presentar subtítols en castellà o català, o estar doblada a qualsevol d’aquests dos idiomes.

7. Tota producció que no ofereixi les garanties tècniques necessàries per a una bona projecció pot ser rebutjada.

8. No s’admetran curtmetratges realitzats abans de l’1 de gener de 2016.

9. No s’acceptaran obres presentades en anteriors edicions.

10. La data límit per lliurar les obres serà el 6 de maig de 2021.

11. S’ha de lliurar una còpia del curtmetratge en format digital amb una resolució mínima de 1280×720 píxels, en qualsevol d’aquests formats digitals: AVI, MPEG, MOV, WMV, MKV, etc … amb el vídeo codificat en H264 i àudio en AAC. Es poden enviar les obres on-line, mitjançant algun servei d’allotjament d’arxius. En aquest cas, caldrà enviar l’enllaç de descàrrega de l’obra a l’adreça de correu electrònic infest.rubi@gmail.com

Qualsevol obra també es pot fer arribar a l’organització a través de plataformes digitals com MOVIBETA, FESTHOME, CLICK FOR FESTIVALS i FILMFREEWAY.

12. Les despeses d’enviament aniran a càrrec dels participants.

13. L’organització del festival i el seu jurat s’encarregaran de seleccionar les obres que participaran en concurs i dels premiats, respectivament.

14. L’organització del festival concedirà els següents premis:
a) Premi de Jurat a el “Millor curtmetratge Infest Rubí 2021” dotat amb 1.000 €.
b) Premi de Jurat a el “Gairebé millor curtmetratge Infest Rubí 2021” dotat amb 250 €.
c) “Premi de l’Públic Infest Rubí 2021” dotat amb 250 €. L’ingrés de cadascuna d’aquestes quantitats es realitzarà per transferència bancària. L’organització de el festival no es farà càrrec en cap cas de les comissions relatives a una transferència de crèdit a un compte corrent no europea.

15. Es nomenarà els guanyadors a l’acabar la projecció dels curtmetratges a la gala de cloenda del dissabte 10 de juliol de 2021.

16. La decisió de l’jurat serà inapel·lable. L’organització es reserva la possibilitat de declarar el premi desert.

17. L’organització podrà utilitzar fragments de les obres seleccionades per a la difusió de festival en qualsevol mitjà de comunicació per temps indefinit. Sense ànim de comercialitzar.

18. Totes les obres passaran a formar part de la videoteca del Festival i podran ser presentades amb fins culturals i / o educatius, i en cap cas comercials.

19. Tots els curtmetratges de producció catalana que participin en l’edició de l’Infest d’aquest any opten automàticament a el Premi TAC que atorga la Federació de ‘entitats cinèfiles “Terror Arreu de Catalunya”.

20. La presentació d’una obra audiovisual implica la total acceptació d’aquestes bases. Qualsevol situació o incidència no prevista en aquestes bases, es solucionarà segons el criteri de festival. El Infest no es responsabilitza de la vulneració dels drets de propietat intel·lectual de les obres presentades.