Votacions Divendres 8 Infest2022-07-06T12:11:38+00:00

Votacions Divendres 8

Sintra III

Aitor Echeverría, Iván Casajús 

Espanya

El curt més bonic que hem posat a l’InFest. Música, cintes de casset i “era un domingo en la tarde fui a unos coches de choque (tirorirorirori!)”.

Figurant

Jan Vejnar

República Txeca

La vida d’un figurant és dura. Et diuen que no saludis ni miris directament a la càmera. Que no destaquis. Que callis, cony. QUE FOTIS EL CAMP O NO COBRES, IDIOTA. 50 euros? 50 HÒSTIES!

For Pete’s sake

Gerald B. Fillmore

Espanya

Peter, no podem dir-te què coi li passa al pacient d’aquest curt. No ho sabem. I el seu metge tampoc.

Respirations

Rémi Tournier

França

Un futur en el qual (oh, sorpresa) tot està destrossat. Jo no sé què cony fem, però sempre la caguem. Si t’agraden els descampats a l’estil Can Balasc i et molen els diumenges de platja, aquest és el teu curt.

Loop

Pablo Polledri

Espanya

El van anomenar “loop” perquè l’anglès et fa semblar interessant, però li podrien haver posat “bucle”. El van anomenar “loop” perquè l’anglès et fa semblar interessant, però li podrien haver posat “bucle”

The Thing That Ate The Birds

Sophie Mair, Dan Gitsham

Regne Unit

Un caçador que vol matar ocells es queixa perquè un altre caçador els mata abans que ell. La clàssica història del caçador caçat que li agradaria moltíssim a PACMA. Si ets de PACMA vine. Si no, també.

Tío

Juan Medina

Mèxic

Penya, aquest curt està molt ben fet i a més té un missatge al final. El meu resum: la realitat és més terrorífica que qualsevol curtmetratge de terror.

La inquilina

Lucas Paulino, Ángel  Torres

Espanya

El que et passa quan t’aixeques amb ciàtica però vas a treballar perquè no et queda una altra. Surt Belén Rueda. Sí, has llegit bé: BELÉN RUEDA. La de l’anunci de elPozo.

Visitors

 Kenichi Ugana

Japó

Uns col·legues que semblen trets d’un barri marginal de la sèrie de Doraemon visiten a un amic. Aquest últim es renta poc, però fa un te verd brutal. Els asiàtics són els reis del te, encara que el millor el trobaràs a la Iaia Terol o el Bullidor.