Jurat Arkam 20212021-06-13T11:13:19+00:00

Jurat Arkam 2021

Núria Hueso

Periodista

Núria Hueso

Nascuda a Barcelona en el 1981, viu a Rubí i està llicenciada en Periodisme i diplomada en Humanitats. Actualment treballa com a responsable de redacció al TOT Rubí, mitjà de comunicació local.

David Garnacho

Director del Festival de Cinema de Terror de Sabadell

David Garnacho

Nascut a Sabadell el 1972, on ha viscut sempre, es sent sabadellenc fins a la mèdul·la. Tot i que treballa com a corredor d’assegurances, sempre l’ha interessat la música i el cinema en totes les seves vertents. Guionista, director, actor figurant, ajudant de direcció, entre altres similars, que ha anat desenvolupant al llarg dels anys. I desde el 2017 director del Festival de Cinema de Terror de Sabadell.

Héctor Romance

Director

Héctor Romance

Aquest director de cinema sabadellenc va guanyar els Premis Arkam 2020 amb el seu curt “Impacto”, disponible a Amazon Prime i guardonat amb 5 premis internacionals. De la seva filmografia destaca el seu últim treball, el documental, “Mr. Hand Solo”, distribuit per FILMAX i estrenat a cinemes espanyols i andorrans. Amb aquest, ha guanyat el premi a millor documental al Boston Sci Fiction Dels Estats Units.