Jurat Infest 20212021-06-16T16:01:44+00:00

Jurat Infest 2021

D’entre els curts que ens arriben, les Cuques de l’Infest seleccionen 3 hores de projeccions amb els finalistes. Les cuques preseleccionadores enguany han estat:

Anna Berrozpe, Miqui Cardona, Imanol Fernández, Alberto García, Nerea Gómez, Ignasi Muñoz i Laia Pineda. Totes elles estan vinculades amb el món artístic i audiovisual.

Infest s’encarrega també de decidir qui és el jurat final, que decideix d’entre aquestes 3 hores quin serà el primer i el segon premi. Enguany el jurat el formen:

David Victori

Director

David Victori

Guanyador Mundial de Festival Internacional de YouTube el 2012 amb el seu curtmetratge “La Culpa’”, porta anys demostrant el seu talent darrera de les càmeres. Des del seu debut en el llargmetratge amb “El Pacto”, protagonitzada per Belen Rueda, no ha deixat de treballar en noves històries. Ha dirigit part de “SKYROJO”, l’última sèrie del creador de “La casa de Papel” per a Netflix, i la pel·lícula “No Matarás’”, que recentment li va donar el Goya a Millor Actor a Mario Casas. A més, pot presumir d’haver comptat com a productors amb Ridley Scott i Michael Fassbender.

Octavi Pujades

Actor

Octavi Pujades

Després llicenciar-se en Medicina i Cirurgia, Octavi Pujades no va trigar a acostar-se a la interpretació, que sempre li havia cridat l’atenció. De seguida es va fer conegut al participar en la sèrie “Al salir de clase”, a la qual no va trigar a seguir-li “Un paso adelante”, “Herederos”, “Hay alguien ahí”, i fins a 40 sèries més. Ha participat en una desena de llargmetratges i una quantitat encara més gran d’obres de teatre.

The bloody girls

Cinèfiles analítiques del gènere

The bloody girls

Aida Méndez i Elena Lombao, són dos cinèfiles que treballen en diferents àmbits de la producció audiovisual. Fans del gènere fantàstic, no van trigar a qüestionar el seu paper com a dones en el mateix, i des de llavors es dediquen a realitzar anàlisis, projeccions i seminaris al respecte. La seva intenció és fer visible a directores, escriptores i creadores de tota mena que s’endinsin en el gènere, a més d’analitzar els personatges femenins en les pel·lícules de terror. Per més dones en el terror, dones terrorífiques i terror fet per dones.