home Infest 20222022-06-17T09:00:31+00:00

INFEST VII 2022: POLTERFEST

Torna l’InFest… amb servei de bar i lavabos! Sense reserva d’entrades i amb música en directe! Més cinema, més cuques i més rockandroll!

INFEST VII · POLTERFEST: Verde que te quiero croma

És Rubí la ciutat dels colors? La de les llumetes i els hexàgons per daltònics? La de les situacions… rRrRrandom? O més aviat és la ciutat de la fotografia, el jazz i el blues, el teatre i… el cinema?

A l’InFest pensem que Rubí és la ciutat dels fenòmens paranormals: sembla que les coses es moguin soles, que els festivals, les festes i la cultura flotin per la ciutat empeses per fils invisibles.

Però el cert és que darrere qualsevol bon truc de màgia sempre hi ha un esforçat homenet de verd, disposat a muntar un bon sarau.

Ajudem-lo, paneroles, perquè si la seva festa s’acaba, la nostra ciutat tornarà a convertir-se en el que vam heretar dels nostres pares: un dormitori.

Programació

Ens omple d’orgull la selecció oficial d’aquest any! 20 curtmetratges d’arreu del món on no falta de res: enguany hi ha molt de terror, fantàstic, humor i com sempre força (i molt bona!) animació. Un plaer poder gaudir-ho amb vosaltres els propers 8 i 9 de juliol!

Consulta la programació

o descarrega’t el programa

Premis Fora de Pla

Serà la quarta edició, però els Premis Arkam han passat a dir-se Fora de Pla. Hi podrem veure una selecció dels millors treballs audiovisuals de tot el Vallès. En aquesta divertida gala gaudireu de bon cinema i podreu conèixer als directors i les directores dels treballs finalistes. No us ho podeu perdre, aquests són els Oscars del Vallès. Fins i tot HEU de venir d’etiqueta! Alea jacta est el jurat decidirà

Consulta la programació

Tornen els concerts!

Divendres a les 21 h tindrem el plaer de comptar amb Sickness Suicide. El cantant/baixista pot ser que us sigui familiar si ens sou fidels, ja que va protagonitzar l’anunci del 2021. Spoiler: si vens a agafar lloc a l’hora del concert se’t complicarà la cosa, perquè els concerts de Sickness Suicide són força interactius.

Estrenem vermut musical! Dissabte al migdia, amb un clàssic, tan clàssic per nosaltres que ens vam permetre el luxe de crucificar-lo al 2019. És un monstre i com a tal l’havíem d’adoptar. Sergi Estella, sí! Si no us agrada com sona… Ens hem entès, oi?

Més info aquí

El jurat d’enguany

El director de R.I.P., un dels curts favorits del nostre públic, una premiada productora i a més…la nena de Medeiros? i l’Àlien d’Alien Covenant? I la monstruosa mare de Mama?… Tots a l’hora? De puto luxe!

El jurat

Membres de TAC

Catalunya és plena de gent a la qual li agrada la sang i fetge, i alhora de grans talents emergents que fan possible que aquests addictes al budell en rebin la seva dosi. Som una secta, i és curiós que malgrat els nostres negres gustos siguem probablement la més sana de totes. És per això que estem molt orgullosos de formar part del TAC (Terror Arreu de Catalunya), l’associació de festivals que premia anualment els millors curtmetratges catalans. El TAC està format per fins a 13 festivals (de moment). Plegats fem pinya, ens recolzem i bevem molta cervesa (no direm quina perquè no hem aconseguit mai que ens patrocini).  Si en voleu saber més, mireu-vos el seu facebook!

Aquestes són plataformes que fem servir perquè ens facin arribar els curts

Patrocinadors

Paciència
Només queden…
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec