Dijous 8 Arkam2021-07-06T15:42:23+00:00

Dijous 8

a partir de les 22 h

La doctrina de las pelotas asesinas

Barberà del Vallès Ales Payá i Javier Ojeda

Animació, crítica social

Un grup d’agents antidisturbis de la Policia Nacional desenvolupen una pràctica de “reciclatge” que per a molts d’ells suposarà un abans i un després a la seva carrera policial.

Paula

Rubí Laia Pineda

Documental

La meva germana Paula té 19 anys i fa tres anys que és musulmana. Paula és molt valenta. No només per la seva elecció, sinó perquè dia rere dia demostra amor incondicional envers la seva família. Per la seva naturalitat, la seva dedicació i la seva forma de ser. Ningú li dirà a la Paula com ha de viure la seva vida.

El Último Pensionista

Sabadell J. Julio García

SciFi, crítica social

Espanya, 2112. Fa deu anys que es va aprovar una polèmica llei per exterminar les persones més grans de 80 anys… i així deixar de pagar-los la pensió.

Las balas perdidas – El gordo

Barberà del Vallès Ales Payá

Videoclip

Las Balas perdidas fa música en diferents llocs de Barcelona… intentant trobar un públic agraït. Els membres de la banda són de la mida d’un playmobil, el que suposa un autèntic repte per ells, convertint el seu viatge en una odissea de vida o mort.

Insania

Sabadell Paula Ribo i Daniel Machín

Drama

Una persona s’anava a mudar just abans que el confinament comencés, quan es veu obligat a quedar-se a casa. Durant l’evolució del confinament comença a patir una paranoia que va augmentant amb el pas del temps i amb la soledat.

The Seed

Rubí Santiago Granizal

Videodansa

Vídeo musical de l’espai d’arts escèniques rubinenc Vuit Temps.

Vimana

Rubí Oscar Cerezo

Comèdia, SciFi

Miguel i Joel son dos frikis amants dels ovnis que somien amb trobar un extraterrestre. I els seus desitjos es fan realitat quan es troben un dins del maleter del seu cotxe. Però les qüestions espacials són més complexes del que es poden imaginar.

Ara crema

Rubí Núria Gascón

Cinema experimental

El sofà, el foc, la silueta. Una llar que desapareix entre cendres. Després d’un confinament mental i físic de tretze anys en aquesta casa, ha estat necessari un altre per afrontar aquestes imatges.