Curtmetratges 20192020-07-01T21:08:46+00:00

Divendres 17

Caronte

Espanya Luis Tinoco

Debbie es replanteja com ha tractat a la seva família en el passat. La seva història s’entrellaça amb la de Arsys, una experimentada militar que tracta de sortir il·lesa d’una gran batalla espacial. El rubinenc Dani Jiménez és l’encarregat del so en aquest curt que no para de rebre premis arreu del món.

Hug

Espanya Toni O. Prats

Una noia està atrapada en un somni i haurà de superar una prova aterridora per despertar-se.

Movidas Raras

Espanya Delia Márquez Sánchez

Episodi pilot de Movidas Raras. Pablo és un nen inquiet que no pot parar de dibuixar. Els seus pares estan preocupats intentant desxifrar els seus dibuixos.

La proeza

Espanya Isaac Berrocal

Principis dels anys 70. Leiza és una jove de ciutat que viatja cap a un poble amagat per trobar-se amb una vella anomenada Riina. Ella s’ocuparà del seu problema… il·legal.

Panic attack

USA Eileen O’Meara

T’has preguntat alguna vegada: “Vaig deixar la cafetera encesa?” o “Estic embarassada d’un nadó que podria ser el diable?” Aquest curt d’animació de 3 minuts explora l’ansietat i l’obsessió de la nostra època.

Claudia

Espanya Miguel Ángel Caro

Abel es refugia a la seva habitació al costat de Clàudia, una temorosa jove que està convençuda que darrere la porta s’amaga un monstre que vol convertir-los en pols.

Limbo

Espanya Daniel Viqueira

La incapacitat de Xose per acceptar la nova realitat de la seva vida l’empeny cap a una espiral d’autodestrucció.

Avelino

Espanya Daniel Rodríguez Palacios

Un monstre es troba amb un jove en un parc i li explica la seva vida i els seus problemes. Un drama. Un dramón.

Lo siento mi amor

Espanya Eduardo casanova

Jackie està cansada de fingir: ser conseqüent és complicat. En plena guerra freda del seu matrimoni, apareix un tercer actor inesperat que canviarà la història, si més no tal com ens l’han explicada.

Cerdita

Espanya Carlota Pereda

Sara és una adolescent amb problemes d’obesitat que viu atemorida per les burles d’unes noies quan es troba de vacances al seu poble. Ni tan sols la Claudia la defensa quan l’assetgen a la piscina davant d’un desconegut. Curt que aborda el bullying de manera “diferent” i que va guanyar un Goya a la passada edició.

La celda dual

Projecció especial fora de concurs

Rubí Ignacio Malagón

Dos estudiants entren dins de Celda Dual, un videojoc maleït que converteix el pis llogat on viuen en una presó terrible. Un curt de la Lombarda Films, 100% rubinenc!

Dissabte 13

How It Feels to be Hungover

Suecia Viktor Hertz

Un home es desperta en una clínica especialitzada en ressaca maligna. El metge prescriu 600 ml de gelat i dues comèdies d’acció, però també li dona algunes notícies que no faran que se senti millor.

Noctámbulos

Espanya Romén Rivero

A la nit, un grup d’adolescents juga amb els seus monopatins sense adonar-se que algú els està mirant. Una de les noies se separa del grup per tornar a casa… però algú la segueix.

Short but sweet

Països baixos Junaid Chundrigar

Un jove heroi ha d’embarcar-se (per obligació?) en una recerca èpica per salvar una princesa d’un monstre terrible. Tot això ha d’encabir-se dins d’un temps absurdament curt. Ràpid, ràpid, ràpid!

Delectable you

França Axel Courtière

Oscar Mongoût està enamorat de Miss Carrot. Aquesta passió sembla destinada a fracassar: ell és un caníbal sense remei, i ella una vegetariana de cap a peus.

Look twice

USA William Davis

Un vigilant nocturn veu algú dins la propietat que té a càrrec seu. Per desgràcia, lamentarà haver-s’hi fixat més de dues vegades…

Bag head

UK Alberto Corredor Marina

Kevin sembla dolgut per la pèrdua d’un ésser estimat. Per això, intentarà conèixer a Baghead, una bruixa que canvia de forma i que pot comunicar-se amb els morts de la forma més inusual. Potser ella proporcionarà al Kevin les respostes que està buscant.

Beautiful Boy

Espanya Fran X. Martínez

Comèdia negra que parla d’allò que tothom deixarà en aquest món quan marxi. L’Andrés, el seu protagonista, és un col·leccionista obsessiu que es troba amb la necessitat d’acabar la seva última col·lecció d’esqueles de la pitjor manera possible.

Five Course Meal

Canadà James Cadden

Mark i Jenny accepten participar en un misteriós experiment a canvi de guanyar diners. Posaran el seu amor a prova i entendran el que sentim les cuques de l’inFest quan ens conviden a menjar als locals dels nostres sponsors. Basat en el relat curt “Five Course Meal” escrit per Josh Saltzman.

La guarida

Espanya Iago de Soto

Mario condueix sota la pluja. És de nit. De sobte ha de parar: Al camí hi ha una dona. Està desorientada i tacada de sang. No recorda on ha estat ni què li ha passat. Necessiten ajuda. Necessiten un lloc on descansar.

Miedos

Espanya Alicia Albares

A la nit, una nena crida aterrada quan els llums s’apaguen. El seu pare intenta tranquil·litzar-la, però la foscor és massa poderosa. El temps i la por l’acabaran devorant.

Death Metal

USA Chris McInroy

Un metalero aconsegueix una guitarra satànica que fa uns riffs que desmembren (literalment).