home Inscripcions 20242024-03-06T19:28:42+00:00

Obertes les inscripcions!

Obertes les inscripcions!

InFest: El Festival internacional de curtmetratges de terror, fantàstic i freak de Rubí

El festival Infest és un concurs de curtmetratges de temàtica terror, fantàstic i freak que se celebra a una ciutat de la perifèria de Barcelona, al mes de juliol a l’aire lliure.

Hem sobreviscut una pandèmia junts, i enguany arribem a la IX edició del Festival. Més cinema, més paneroles, més riures i més Rock N’ Roll. Ens acompanyes?

InFest!

 

Consulta les bases aquí

Membres de TAC

Catalunya és plena de gent a la qual li agrada la sang i fetge, i alhora de grans talents emergents que fan possible que aquests addictes al budell en rebin la seva dosi. Som una secta, i és curiós que malgrat els nostres negres gustos siguem probablement la més sana de totes. És per això que estem molt orgullosos de formar part del TAC (Terror Arreu de Catalunya), l’associació de festivals que premia anualment els millors curtmetratges catalans. El TAC està format per fins a 13 festivals (de moment). Plegats fem pinya, ens recolzem i bevem molta cervesa (no direm quina perquè no hem aconseguit mai que ens patrocini).  Si en voleu saber més, mireu-vos el seu facebook!

Fora de Pla

Els Premis  Fora de Pla arriben a la sisena edició. Hi podrem veure una selecció dels millors treballs audiovisuals de tot el Vallès. En aquesta divertida gala gaudireu de bon cinema i podreu conèixer als directors i les directores dels treballs finalistes. No us ho podeu perdre, aquests són els Oscars del Vallès. Fins i tot HEU de venir d’etiqueta! Alea jacta est el jurat decidirà.

Aquestes són les plataformes que fem servir perquè ens facin arribar els curts

cesarfont_p